Prva fan stranica popularne folk pjevačice STOJE!
STOJA FAN STRANICA
19.09. u diskoteci "Lampaši" spektakularan koncert održala je STOJA
Blog
subota, kolovoz 4, 2007

Ova godina u životu "Grandove" pjevačice Stoje Novaković donjela je niz neočekivanih obrta. Po principu - poslje kiše sunce dolazi, dobri i loši događaji smjenjivali su se jedan za drugim, a ona je sve stojički podnosila. Izgleda da je popularna folk zvijezda konačno dočekala da joj procvjetaju ruže. Iz krugova bliskih ovoj pjevačici saznajemo da već nekoliko meseci uživa u novoj ljubavi. "Već izvjesno vrijeme sa novim izabranikom živi u svom stanu u beogradskom naselju Medaković, a u kuću na Bežanijskoj kosi rijetko odlazi", kaže naš izvor koji zahtjeva da ostane anoniman.
Podsjećanja radi, Stoja je na početku godine postigla veliki uspijeh na poslovnom planu, potom je preživjela težu saobraćajnu nesreću, a smrt njenog oca sasvim ju je dotukla i ko zna kako bi poznata pjevačica prošla da poslje velike porodične tragedije nije postala baka po drugi put.
Tragom vijesti o novoj ljubavi pokušali smo da otkrijemo identitet Stojinog novog dečka i saznali smo da je riječ o Igoru Jovanoviću, jednom od čelnih ljudi beogradskog predstavništva slovenačke firme "JUB boje". Njih dvoje se već dugo poznaju, a prijateljski odnosi su vremenom prerasli u ljubav. "Istih su godina i ljep su par", kaže dalje naš izvor, a potom otkriva kako su Jovanovići u posljednje vrijeme zbijali šale na Igorov i Stojin račun. "Naime, Igorov otac je operni pjevač i u njihovoj kući narodna muzika se nikada nije slušala. Zbog toga su svi bili prilično iznenađeni kada je mladi Jovanović započeo emotivnu vezu sa folk pjevačicom, pa su zbijali šale poput - Stoja bi sa svekrom mogla snimit duet napravit presedan na domaćoj muzičkoj sceni, da spoji operu i turbo folk. Pa, to ne bi pošlo za rukom ni Kusturici ni Bregoviću. Ali, iako se porodica Jovanović šali na Igorov račun, to ne znači da se protivi njegovom izboru", kaže na kraju naš izvor.
Prije manje od godinu dana Stoja je angažirala majstore da renoviraju njenu kuću u elitnom beogradskom naselju Bežanijska kosa. Da li su tom prilikom maleri koristili boje firme za koju radi njen novi izabranik, nismo uspjeli saznati. Ali, po nekim informacijama popularna folk pjevačica uskoro planira prodat kuću na Bežanijskoj kosi jer i onako posljednjih mjeseci sa Igorom živi u luksuznom stanu u naselju Medaković. Zbog poslovnih obaveza Stoja i Igor još nisu isplanirali godišnji odmor, ali se nadaju da će ipak naći malo vremena da skoknu do jedne od mnogih egzotičnih destinacija. 

KONTAKT: stoja-fan@net.hr


stoja-fan @ 15:23 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare