Prva fan stranica popularne folk pjevačice STOJE!
STOJA FAN STRANICA
19.09. u diskoteci "Lampaši" spektakularan koncert održala je STOJA
Blog
utorak, travanj 3, 2007

PONOVO BAKA!

Stojin devetnaestogodišnji sin Milan čeka već drugo djete, porođaj se očekuje svakog dana, pjevačica presretna!

Sudeći po njenoj porodičnoj situaciji, Stojanka Novaković, popularnija kao Stoja, sazrela je za memoare! Naime, 35-godišnja folk pjevačica samo nekoliko tjedana nakon što je sahranila oca Milana, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, uskoro će po drugi put postati - baka!

Kako Kurir saznaje iz pouzdanog izvora koji je inzistirao na anonimnosti, njen sin Milan (19), koji ju je prije dve godine obradovao unukom Milicom, kćerkicom iz veze sa pet godina starijom djevojkom, za koji dan opet će postati tata! Milan i njegova izabranica, koja je u devetom mjesecu trudnoće, porođaj očekuju u Sidneju, u kojem žive već godinama.
Click to view full size image
- Stoja je presretna. S obzirom na to da je nedavno izgubila oca, za koga je bila veoma vezana, rođenje bebe doći će joj kao melem na ranu. U svakodnevnom je kontaktu sa sinom i snahom i s nestrpljenjem očekuje dolazak prinove. Budući da se porođaj očekuje u svakom trenutku, postoji mogućnost da je Stoja, dok vam ja ovo pričam, već postala baka - tvrdi naš izvor, blizak popularnoj pevačici.


Podsjećanja radi, Kurir je još prije dve godine pisao da je i Stoja Milana rodila veoma mlada, sa sedamnaest godina, a njegov otac je jedan harmonikaš, sa kojim je stupila u vezu na početku pjevačke karijere. Prije nekoliko godina sina je poslala u Australiju na školovanje, ali je njemu bila interesantnija djevojka iz komšiluka, sa kojom je ubrzo začeo i djete. Iako je u početku negodovala, ne želeći da se istorija ponovi, Stoja je kasnije prihvatila sinov izbor, preuzevši na sebe obavezu i da uzdržava porodicu koju je zasnovao, i s ponosom izjavljivala da je u 33. godini postala najmlađa baka na estradi. I to kakva! Zanimljivo je da je pjevačica nedavno u jednim novinama izjavila kako joj je želja da ponovo postane majka, s mužem ili bez njega. No, izvjesno je da će mnogo ranije biti dvostruka baka!

Bez obzira na to da li joj se dešavaju ljepe ili ružne stvari, Stoja poput pravog profesionalca ne prekida redovne aktivnosti, pa je, kao što smo već pisali, skorašnji koncert u banjalučkoj hali "Borik" (koja prima sedam tisuća ljudi) na kome je bilo oko dve tisuće fanova posvetila pokojnom ocu. Sada, kada je na pomolu novi radosni događaj u njenoj porodici, očekuje se da će imati još više elana za nove radne pobjede!
stoja-fan @ 22:20 |Komentiraj | Komentari: 0