Prva fan stranica popularne folk pjevačice STOJE!
STOJA FAN STRANICA
19.09. u diskoteci "Lampaši" spektakularan koncert održala je STOJA
Blog
subota, lipanj 2, 2007

STOJINA PROMJENA BOJE POSLJEDICA GREŠKE NEVJEŠTOG FRIZERA! STOJA JE, KAKO SE PRIČA, POSTALA "ŽRTVA" DOBOJSKOG FRIZERA KOJI JOJ JE, NEHOTICE UMALO UNIŠTIO SVU KOSU NA GLAVI


Ako je vjerovati kuloarskim pričama, iznenadna promjena imidža popularne folkerke Stoje posljedica je spleta nesretnih okolnosti.
Naime, svijetlosmeđa Stoja je prije deset-petnaest dana postala izrazita crnka i to, kako se priča, zahvaljujući nevještom dobojskom frizeru koji joj je umalo uništio svu kosu. Naime, vraćajući se iz Sarajeva, Stoja je odlučila da prije zakazanog televizijskog gostovanja u Brčkom posjeti svoju prijateljicu iz Doboja. Pripremajući se za javni nastup a u želji da što više vremena provede sa prijateljicom koju rijetko viđa, popularna pjevačica je po preporicu Dobojčanke otišla kod frizera.
Pošto se odlučila za lokne, frizer joj je na kosu stavio preparat za učvršćivanje. I sve bi bilo u redu da pri prvom skidanju viklera nije otpao poveći pramen pjevačicine kose. Zabrinuti frizer užurbano je počeo da skida preostale viklere i na njegovu veliku žalost, kosa popularne mušterije je sa svakim skinutim viklerom sve više opadala. Ogledajući se u ogledalu pred sobom pjevačica je bez mnogo priče shvatila šta ju je snašlo. Prvo se veoma uznemirila a potom je briznula u plač. Pošto joj suze nisu pomogle da se smiri, bjesno je skočila sa stolice vičući jednako na sebe, prijateljicu i frizera. Potom je pozvala televiziju na kojoj je trebalo da gostuje i otkazala nastup.
Po povratku u Beograd otišla je u salon u kojem se inače frizira i tamo joj je rečeno da izvejesno vrijeme ništa ne stavlja na kosu. Da bi izbjegla radoznale poglede, pjevačica je stalno "furala" kačket. Kada joj se kosa oporavila, njen frizer joj je uradio nadogradnju kose,.
Pa Stoja sada ima novu, a neki kažu i ljepšu boju kose. 

kontakt: stoja-fan@net.hr 

stoja-fan @ 08:49 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare