Prva fan stranica popularne folk pjevačice STOJE!
STOJA FAN STRANICA
19.09. u diskoteci "Lampaši" spektakularan koncert održala je STOJA
Blog
utorak, travanj 3, 2007
USKORO ESTRADNI SPEKTAKL U SUDNICI! Seka tužila Stoju zbog njene izjave da je čula da je Aleksićeva seksualno zadovoljavala gazdu diskoteke pred ljudima iz orkestra i svim prisutnim gostima!

     
STOJA I SEKA OČI U OČI!

Kako nezvanično saznajemo, pred sudom će se pojaviti osoba koja će svedočiti u Stojinu koristIako su mnogi pomislili da će Sekine najave sudske tužbe protiv Stoje ostati samo u domenu novinskog prepucavanja i praznih priča, animozitet koji već godinama vlada između ove dve pevačice, a koji je prošlog leta kulminirao žestokim optužbama, uskoro bi trebalo da dobije sudski epilog. U beogradskoj Palati pravde već izvesno vreme vodi se sudski spor u kojem Svetlana Aleksić od Stojanke Novaković traži materijalnu nadoknadu zbog klevete. Dve koleginice uskoro bi trebalo da se suoče u sudnici i da pred sudijom daju iskaze. Kako nezvanično saznajemo, u nekom od narednih ročišta trebalo bi da se oglase i svedoci, a jedan od krunskih svedoka u ovom procesu je navodno mladić čiji identitet se skriva, a koji će svedočiti u Stojinu korist.

Verbalni obračun u šminkernici

Poznavaoci estradnih prilika sećaju se da su dve koleginice zaratile još pre nekoliko godina i to u šminkernici "ružičaste televizije" kada je Stoja, navodno, zahtevala da se udalje svi, pa i Seka da bi na miru mogla da se presvuče i našminka. Tom prilikom je došlo do kraćeg verbalnog obračuna koji je kasnije prerastao u prepucavanje po novinama. A onda je prošlog leta usledila kulminacija. Govoreći o nesporazumu sa Aleksićevom, Stoja je pred izlazak poslednjeg albuma u intervjuu objavljenom u jednom tabloidu izjavila da ju je Sekin verenik svojevremeno proganjao, "muvao" i da mu je posle toga pevala na svadbi.
"Znam da mu je ona pevala na svadbenom veselju, a da li je i šta osim toga bilo - uopšte me ne zanima. Stoja je izdala novi album, pa mora nešto da priča po novinama, treba joj reklama", uzvratila je Smokvica, a potom dodala: "Kada smo se upoznali, Zoran mi je ispričao ceo svoj život. Moja kuma je u to vreme često slušala i gledala Stoju na nastupima i pričala mi je da je tada imala kovrdžavu kosu i da nije imala jedan zub. Stoja je u to vreme mnogo pevala po raznim veseljima i što bi sada trebalo da bude čudno to što je pevala Zoranu na svadbi?! Nije jedini kome je pevala". Na ove reči Stoja nije mogla da ostane ravnodušna, pa je rešila da uzvrati udarac: "Ne mogu da verujem o čemu priča ta, kako se zove, Ceca Aleksić", izjavila je ona aludirajući na vreme pre nego što je Saša Popović Aleksićevu prekrstio i dao joj novi estradni nadimak - Seka, a u nastavku joj se javno obratila: "Eto, na primer, čula sam kako si oralno zadovoljavala gazdu diskoteke pred ljudima iz orkestra i svim prisutnim gostima koji to mogu i da potvrde."

Moraće da "propevaju"!

Na najave da će je Aleksićeva tužiti zbog klevete, Stoja je rekla: "Seka laže da nisam imala zub i to je lako utvrditi. Kada se kaže 'krezuba', misli se da neko nema prednje zube. Nisam bila krezuba. Kazala je da joj je to navodno rekla njena kuma, pa sam joj uzvratila istom merom. U časopisu 'Skandal' izjavila sam da sam čula da je Seka zadovoljavala gazdu diskoteke pred publikom. Što se mene tiče, slobodno neka presavije tabak i podnese tužbu. Ne bih to izjavila da ne mogu da dokažem na sudu, ako zatreba. Potrudiću se da na sudu svedoče i gazda diskoteke i još neki očevici. Pa, neka izvoli i neka me tuži. Jedva čekam suđenje." Nekoliko meseci posle ovoga, kada se sud zvanično pozabavio slučajem "Aleksićeva protiv Novakovićeve", na pitanje dokle je stigao sudski spor sa Sekom, Stoja je u jednom intervjuu kratko odgovorila: "Jao, dokle, bre više?! Svako gradi karijeru na svoj način. Ne želim da budem skandal-majstor! Ja samo pevam..."
Bliži se trenutak kada će se Seka i Stoja na sudu suočiti i kada će i jedna i druga morati da propevaju.

Stoja: "Angažovala sam advokata i njemu prepuštam slučaj"
Seka: "Bez komentara!"

"Angažovala sam advokata, potpisala punomoć i ceo ovaj slučaj dalje prepuštam pravnim punomoćnicima i sudu!", rekla je Stoja odbijajući dalje da komentariše sudski spor koji je u toku. Bezuspešni su ostali pokušaji da pred suočavanje čujemo komentar i druge strane jer je Sekin mobilni telefon bio nedostupan do zaključenja ovog broja "Sveta".
stoja-fan @ 22:18 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare