Prva fan stranica popularne folk pjevačice STOJE!
STOJA FAN STRANICA
19.09. u diskoteci "Lampaši" spektakularan koncert održala je STOJA
Blog
utorak, travanj 3, 2007
INTERVJU Stoja! Dok svi žele što veće i bujnije, ja ne volim da ih ističem! Rodiću još jedno dete Muka mi je od pitanja da li sam u vezi sa Darkom. Petra čuvam samo za sebe

SMANJUJEM GRUDI, SMETAJU MI!


Kada se pre desetak godina u moru silikonskih starleta manekenske građe pojavila jedna obla crnka "narodskih oblina" sa glasom od kojeg "pucaju kafanske čaše", za tren oka napravila je pravi haos i svojevrsnu revoluciju na domaćoj estradnoj sceni. Ipak, za razliku od većine svojih koleginica, Stoja izbegava novinare i nerado daje intervjue. "Mirna sam, povučena i ne volim da se namećem", započinje Stoja razgovor za "Svet" i dodaje: "Ali, ne može se reći da nisam zastupljena u medijima. Uvek se nađe neko da nešto napiše, bilo to dobro ili loše, bez mog znanja, pristanka i pitanja."
- Kako reaguješ kada u novinama pročitaš laž o sebi?
Na početku karijere bilo mi je drago kako god da su me pominjali. Posle izvesnog vremena to je počelo da mi smeta i da me nervira, ali na kraju sam oguglala... svejedno mi je šta piše u novinama.
- Nedavno je bila aktuelna priča da si na meti manijaka
Ne bih se izjašnjavala po tom pitanju.
- Dokle je stigao sudski spor sa Sekom Aleksić?
Jao, dokle, bre više?! Svako gradi karijeru na svoj način. Ne želim da budem skandal-majstor! Ja samo pevam...
- Dobro, onda ćemo se koncentrisati na tebe. Razreši nam tajnu tvoje misteriozne dijete! Svi su bili ubeđeni da si se podvrgla liposukciji?
Nema misterije! Danima, nedeljama, mesecima umirala sam od gladi. Napravila sam pauzu i šest meseci sam trenirala k'o manijak. Kada sam se ponovo vratila na scenu, mršava, zategnuta, prva reakcija svih bila je "vau!". Bogzna kako, svi su se čudili, promena je bila vizuelno drastična, a zapravo smršala sam samo deset kilograma. Ja sam "mala" žena, a svi zamišljaju da sam ogromna, da sam gromada od dva metra. Ko god me vidi uživo, začudi se koliko sam sitna.
- Maji Nikolić su od dijete porasle grudi. Da se nije to i tebi dogodilo?
Sad ću da vam objasnim jednom zauvek - celog života imala sam bujne grudi. Niko, ama baš niko, ne može da kaže da sam ih dobila "preko noći". U pitanju je genetika. Imam velike grudi na svoju majku. Razmišljala sam čak i da ih smanjim. Eto još jednog dokaza da su moje grudi prirodne! Dok svi žele što veće i bujnije, ja kukam i razmišljam da "kupim" nekoliko brojeva manje. Smetaju mi i ne volim mnogo da ih ističem. Ozbiljno vam kažem, nije isključeno da mi "dune" da ih smanjim.. Mada, budući da sam Blizanac u horoskopu pa radim šta mi se ćefne, možda ću čak i da ih povećam... Ma, kod mene sve zavisi od raspoloženja.
- Da li od raspoloženja zavisi i ponovna udaja?
Jao, jednom sam u afektu rekla da se nikada više neću udati! Kada bolje razmislim, ne mogu da kažem nikad. Najveći problem u mojim vezama je taj što sam previše svojeglava, samostalna i što obožavam svoju slobodu. Ako se bude našao neko ko će me trpeti takvu kakva sam, zašto da ne...
- Onda nije isključeno i da rodiš dete?
Naravno da nije! Čak sam razmišljala i mogu reći da sam skoro sigurna da ću ponovo roditi bebu, bez obzira na to da li imam muža.
- Zašto ne priznaš da si i dalje u vezi sa svojim menadžerom Darkom?
Ostavite čoveka na miru, molim vas! On ima svoj život ja svoj, i muka mi je više od tih pitanja jesmo li ili nismo u vezi. Ponavljam po stoti put - mi samo poslovno sarađujemo!
- Letos su se pojavile tvoje fotke sa nabildovanim mladićem s kojim si bila u vezi?
To je bila popodnevna šetnja, a čovek je moj telohranitelj koji je samo radio svoj posao.
- Takođe, bilo je priča o tvojoj vezi sa izvesnim molerom. Očito da ti novac nije bitan...
Znaš kako, džabe nekome milioni ako ima "šuplju" glavu i ako je nezanimljiv. Nisam ugrožena, sjajno zarađujem, te ne vidim zbog čega bi mi novac bio jedan od kriterijuma pri izboru muškarca.
- U poslednje mnogo se pisalo o tvojoj vezi sa Petrom?
Zamolila bih vas da ne pričamo o mojoj intimi. Neka za sada ta priča ostane u tajnosti.
- Nedavno je "Svet" objavio fotke na kojima plačeš prilikom gostovanja u emisiji Gorana Čomora? Da li su suze prouzrokovali ljubavnih problemi sa Petrom?
- Nisam plakala, upala mi je trepavica u oko, pa su mi zato krenule suze.
- U pripremi je tvoj solistički koncert?
Posle devet godina na estradi i ja sam se odlučila na jedan tako ozbiljan korak. Počeću 29. marta od Banjaluke, preko Beograda pa do Slovenije.
- Da li si ponosna na to što više nije sramota reći da voliš da slušaš narodnjake, kao što je nekada bilo?
Ma i tad je bilo sramota al' do dva sata posle ponoći, a posle su do zore "rokali" samo narodnjaci. Tačno je da je bilo sramota priznati da slušaš pojedine narodnjake, ali baš u to vreme najviše su me imitirali, tražili, zvali na nastupe... Bila sma "sočna" crnka koja je gazila sve živo, koju moda nije zanimala. Nosila sam samo ono u čemu sam se dobro osećala i to se ljudima svidelo. Drago mi je što više nije moderno biti kostur, već imati obline...

NIKO IZ HRVATSKE NIJE MI PRETIO!

- Veliki koncert folk muzike koji je bio najavljen za 7. mart na zagrebačkom Velesajmu otkazan je zbog brojnih pretnji našim pevačima. Da li je tebi neko pretio?
Ne, niko mi nije pretio. Mada, moram da priznam da lično nikada nisam imala nijedan problem, nesporazum, neprijatnost sa tamošnjom publikom. Vidno je da su željni folka i da ga rado i često slušaju, tako da sam bila veoma iznenađena kada su se pojavili napisi u novinama o nekim poprilično ozbiljnim pretnjama, koje su išle toliko daleko da su se čak spominjale i bombe, silovanja... U Zagrebu sam nastupila čak tri puta, zatim u Splitu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Koprinivici, po Istri... Ma, svuda!

MOJ MILAN JE ZABRLJAO,
ALI SAD UNUKU NE BIH DALA NI ZA ŠTA NA SVETU!

- Kako se snalaziš u ulozi bake?
Fenomenalno. Često dobijam komplimente baš po tom osnovu. Svoju unuku Milicu volim najviše na svetu!
- Kako si reagovala saznavši da ćeš postati baba? Jesi li bila zatečena?
Bila sam potpuno šokirana! Jednostavno, desilo se i gotovo. Moj Milan je zabrljao i šta je tu je... Uostalom, kad bolje razmislim, nije mi žao. Naprotiv, drago mi je. On se dobro snašao u toj ulozi, dobar je otac, odgovoran, zreo. Volela bih da bude više takvih slučajeva, jer bolje da mladi zasnivaju porodice i bave se nekim zdravim stvarima nego da se drogiraju i postaju kriminalci.
stoja-fan @ 22:15 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare