Prva fan stranica popularne folk pjevačice STOJE!
STOJA FAN STRANICA
19.09. u diskoteci "Lampaši" spektakularan koncert održala je STOJA
Blog
petak, lipanj 13, 2008

Sada je već izvjesno da Stojin novi album naziva "DO GOLE KOŽE" (po jednoj od numera sa albuma) izlazi za GRAND produkciju.

Novi album u prodaji se može očekivati oko 1. srpnja, a promocija u emisijama GRAND produkcije već sljedeće nedjelje.

Reklama za Stojin novi album jučer se je počela vrtiti u emisijama GRANDA i sama po sebi već je izazvala veliku pažnju gledatelja, slušatelja, a naručito Stojinih obožavatelja koji novi album čekaju sa nestrpljenjem, jer pjesme su ono što je Stoja i sama po sebi - ENERGIJA.


Ritam, zvuk, visine i dubine Stojinog specifičnog glasa čine da su pjesme još u toku snimanja skrenule pažnju svih koji su sudjelovali u pripremama novoga albuma.

Prilikom određivanja redosljeda pjesama na CD-u, različita su mišljenja jer je svaka pjesma rađena tako da bude A1. Na kraju je odluka da je najmanje bitno kakav će redosljed biti jer su svi uvjereni da će sve pjesme na kraju naći put do svoje publike.

Ono što je posebna draž Stojinog novog izdanja je da je njen kompozitor i tekstopisac Stevan Simeunović i ovoga puta crpio inspiraciju upravo iz Stojinog burnog privatnog života. Tako se, u neku ruku, može reći da je album i autobiografski.

U tekstovima će se naći mnogi slušatelji...

stoja-fan @ 19:37 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare