Prva fan stranica popularne folk pjevačice STOJE!
STOJA FAN STRANICA
19.09. u diskoteci "Lampaši" spektakularan koncert održala je STOJA
Blog
utorak, travanj 3, 2007

Stoja se pomirila sa sedam godina mlađim dečkom Petrom i planira djete!

ŽENA STARIJA!

Ma koliko se pojavljivala u medijima, ljubavni život folk pjevačice Stoje još uvjek je velika enigma. O dešavanjima na emotivnom polju Novakovićeva je otvoreno govorila jedino u periodu kada je bila u vezi sa Darkom. Međutim, bez obzira na njihovu višegodišnju ljubav, samo nekoliko mjeseci pošto je doživjela vrtoglavi uspjeh u poslu, novinari ali i mnogi estradni kolege umješali su svoje prste, te su vrlo brzo utjecali na to da se pomuti njihova sreća i naruši ljubavni mir. Poslje nimalo prijatnih tekstova i teških riječi, poslje osmogodišnje veze i značajnih životnih planova, Stojin i Darkov raskid bio je neizbježan.
Međutim, nastavak njihove poslovne saradnje za mnoge je bilo neshvatljivo i sumnjivo i periodično se mogla čuti "pouzdana informacija" da su Stoja i Darko ponovo u ljubavi. Kako bi konačno takvim tračevima stala na put, Stoja je nedavno na svoju stranicu, kao odgovor na novinske napise, dala svoj komentar: "Nisam se pomirila sa Darkom."
Ovakvom potezu atraktivne pjevačice u mnogome je doprinjela i činjenica da je Stoja u emotivnoj vezi sa izvjesnim Petrom, sa kojim je nedavno nakratko raskinula. Kako izvori bliski pjevačici tvrde, glavni razlog razlaza je to što se nisu mogli svakodnevno viđati, a Petra je dodatno opterećivalo i to što njegovu djevojku na svim putovanjima prati čovjek sa kojim je godinama djelila postelju.
Mlad i eksplozivan, prasnuo je u jednom trenutku od ljubomore i otišao je iz Stojinog života. Pjevačica nije krila da ju je rastanak pogodio, ali nije htela da popusti pod naletima (neopravdane) ljubomore. Ipak, nije prošlo mnogo, a Petar je pokazao da je "kao kivi" - pun vitamina i zelen. Pokajnički se oglasio, prvo porukama, a ubrzo je došlo i do susreta. Kako saznajemo, Stoji su tada pošle suze, ali čvrsto se i odlučno držala svojih uslova pod kojima mogu nastavit vezu, na koje je Petar bez pogovora pristao. Uslovi, ili bolje reći naredbe sročene su sa svega nekoliko riječi - nema više ljubomore i momentalna selidba u Stojinu vilu.
Da je ova veza mnogo ozbiljnija, lako se da zaključiti kada se zna da Stoja rjetko koga prima na kavu u svoj dom, a kamoli da nekom da boravišnu vizu. "To je aposlutno točno", rekla je jednom prilikom na spomenutu temu "Od ljudi sa estrade u mom domu bili su Mira Škorić, Marta Savić, Jana i Đani! Oduvjek sam bila tajanstvena, za većinu nedostižna. To je i jedan od razloga zbog kojeg sam čak i svoje useljenje slavila u restoranu a ne u novom domu!"

Stojina izjava:
"Pa, bolje da me mlad, zgodan muškarac čeka kod kuće, nego neki dlakavi kućni ljubimac."

Provjeravajući istinitost ovih navoda, uputili smo se u naselje Veljko Vlahović na Voždovcu, gdje Stoja živi. 
"Šta fali što je mlađi? Zašto da ne! Pa, bolje da je mlad i zgodan muškarac čeka kad dođe kući nego neki dlakavi kućni ljubimac... Kako primjećujem on je ranije samo povremeno dolazio u stan, ali se nedavno uselio. Tu je čak i kada je ona na putovanjima. Vidim, održava kuću, ide u radnju, baca smeće... Ne bih smjela tvrditi, ali sam načula da su se upoznali u obližnjoj teretani. Kažem vam ponovo, bolje mladac nego džukac", šeretski je prokomentirala simpatična penzionerka koja je inzistirala na anonimnosti.

ONA ZNA, ON MOŽE

Kako se posljednjih godinu dana po novinama forsirala priča o Stojinom sinu Milanu i njegovom djetetu mnogi su atraktivnu pjevačicu stavili u odjeljak "bake". Međutim, potpuno je logično da sa svoje trideset i tri želi da još koji put rodi, što je Stoja i sama potvrdila u jednom intervjuu. Da li je Petar baš taj pravi, vrjeme će ubrzo pokazati, ali nema sumnje da je, s obzirom na svoje mlade godine, trenutno u "punoj snazi".
stoja-fan @ 22:16 |Komentiraj | Komentari: 0