Prva fan stranica popularne folk pjevačice STOJE!
STOJA FAN STRANICA
19.09. u diskoteci "Lampaši" spektakularan koncert održala je STOJA
Blog
četvrtak, veljača 21, 2008
Folk pjevačica Stojanka Novaković uz pomoć policije iz kuće na Bežanijskoj kosi izbacila je stvari bivšeg dečka Darka i promjenila bravu na vratima!
Od kada se emotivno i poslovno razišla od bivšeg dečka i menadžera, Darka, pjevačica Stoja s njim muku muči. Naime, poznata folkerka prije izvjesnog vremena morala je pozovat policiju da bi uz njihovu pomoć izbacila stvari bivšeg dečka, saznaje Kurir iz dobro obaviještenog izvora. - Svi koji dobro poznaju Stoju, upoznati su sa situacijom koja je već nekoliko mjeseci muči, kao i sa bivšim momkom, koji ne želi izać iz kuće jer je siguran da mu dio iste pripada - kaže naš sugovornik i dodaje:

- Stoja je prije nekoliko godina kupila vilu na Bežanijskoj kosi, i to na svoje ime. Međutim, u ugovoru, u jednoj klauzuli, piše da dio kuće pripada njenom sinu i tadašnjem njenom dečku i menadžeru Darku, koji je je do prije nekoliko dana živio u njoj. Kad su se njih dvoje razišli, Stoja je na sve moguće načine pokušala Darka izbaciti iz kuće, ali joj to nije uspjelo. Između bivših ljubavnika stvorila se negativna energija, jer su oboje mislili da su u pravu. Iako se kuća vodi na Stojino ime, Darko je siguran da dio nekretnina pripada njemu i ne želi se toga odreć. S druge strane, folkerka je iz samo njoj znanog razloga u ugovor stavila svog sina i bivšeg dečka, i zbog toga sada ima silnih problema. S obzirom na to da na lijep način nije mogla dogovorit se sa njim, ona je iskoristila trenutak kad on nije bio tu, pozvala policiju, promjenila bravu i izbacila njegove stvari - zaključuje naš izvor koji je inzistirao na anonimnosti.

Prema daljim navodima našeg sugovornika, Stoja je uspjela bivšeg dečka izbacit iz kuće, ali po svemu sudeći, Darko neće sjedit prekriženih ruku, već će pravdu potraži putem suda, a kako će se to završiti, vrijeme će pokazati...


IZVOR: Kurir 

stoja-fan @ 11:22 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare